17 Aralık 2006

Yeter artık sizi terk ediyorum....

Güneşin ışığını perde arasından sinsice odama sokup üstüne üstlük bir de yüzüme bir projektör gibi yansıtmasıyla gözlerimi aralıyorum. Merhaba yeni gün:)

Beynimdeki barkodların uyanmamla birlikte telaş içinde sıraya girdiklerini hissediyorum. İlk barkod okundu bile.

- Doğru banyoya yüzünü yıka. (Sabahları kalkınca yüz yıkanır)

Neyseki ilk barkod masum bir barkoddu.

Banyoya giriyorum. Aynada kendime bakıp gülümsüyorum:)

- Günaydın :)
- Bugün güzel bir gün olacak dostum, bomba gibisin valla :)

Biri beni görse deli zannedecek valla. Ama beynimizden vücudumuza yolladığımız her mesajın, verdiğimiz mesaj doğrultusunda vücudumuzu tüm organlarımızı harekete geçirdiğini bugün artık bütün uzmanlar kabul ediliyor. Güne bu şekilde başladığımda günümün çokkkkk daha keyifli geçtiğini ben de hissedebiliyorum zaten.
Müzik setinin tuşuna basıyorum. Müthişsin “Chris Spheeris” tapıyorum senin müziğine ben. Bir stiriptizci edasıyla üstümdekileri çıkartarak duşa doğru ilerliyorum. Başımdan akmaya başlayan hafif serin suyla birlikte gitgide kendime geliyorum sanki akan suyla birlikte sabahın mahmurluğuda üzerimden akıp gidiyor. Ayna karşında saçlarımı kurularken ikinci barkod devreye girdi.

- Saçlarını iyice kurut yoksa üşütürsün dışarısı serin, güneşe aldanma sen artık yaz değil.

Sevgili anneciğim, babacığım sevgili ailem ne iyi ettiniz olumsuz sonuclarla vücudum arasında bu tuhaf ikili ilişkileri kurmakla, ne iyi ettiniz beynimi bütün bu gereksiz - olumsuz sonuç çıkırtkanı- barkodlarla doldurmakla.Şartmıydı bana bir şey öğretmek için eylemin sonuna muhakkak bir rahatsızlık bağlamak.

- Oğlum sakın terli terli soğuk su içme boğazların şişer...
- Aman hava serin oğlum üstüne bir şey giy üşütürsün valla....
- Dişlerini fıçalamayı unutma yavrum yoksa dişlerin çürür......
- Çişini çok tutma prostat olursun evladım........
- Denizde çok açılma ayağına kramp girer boğulursun maazallah......................
- Cereyanda oturma yavrum sırtın tutulacak
- -

Ben beynimde tanımlı olumsuz mesaj içeren bütün barkodlarla aramdaki bu gereksiz ilişkiye artık bir son vermek istiyorum. Sanki lunaparklardaki delikten kafasını çıkarttığında tahta çekiçle kafasına vurduğumuz kostebekler gibiler.Hiç bitmiyorlar, başka başka deliklerden mütemadiyen kafa çıkartıp mesajlarını iletip kaçıyorlar tekrar tekrar. Yetişemiyorum hepsinin kafasına çekiçle vurmaya. Vurabilsemde onlara hiç bir şey olduğu yok zaten.

- Heeeey bana bakın size sesleniyorum. Kaçmayın gelin buraya. Belge, kanıt istiyorum sizlerden. Açıklayın bana sizler kaç denek üstünde test edilerek % kaç oranıyla elde edildiniz. Sanki kutsal bir emanetmişcesine nesilden nesile aktarılarak beynimize niçin kazıyorlar sizi. Ama şunu bilin ki ben bu zinciri saadet zincirinizi kıracağım.Ben baba olduğumda, kesinlikle çocuğumun kafasını bu olumsuz mesajlarla doldurup beyninin bu mesajlara uygun olarak vücuduna talimat verip organlarını harekete geçirmesine fırsat vermeyeceğim.Saltanatınız bende artık son bulacak. Duyuyormusunuz beniiiii.

Sizlerin vücudumu içerdiğiniz olumsuz mesajlarla etkilemenizden ben bıktım artık. Ben vücutlarımızın sizden gelen mesajlarla değil kendi başına hissederek yaşayarak görmesini istiyorum. Boğazım şişecekse,üşütüp hasta olacaksam, prostat olacaksam, ayağıma kramp girecekse buna vücudum kendi karar versin lütfen. Sizlerin ona bunu ögretmenizi istemiyorum. Sizlerin %100 doğru olduğunuza da inanmıyorum zaten.

Ben beynim aracılığıyla vücuduma güzel mesajlar yollamak. Kendimi iyi hissetmek istiyorum. Benim hastalıklarla artık işim yok.

- BUGÜN BİLİYORUM MUHHHHTEŞEM BİR GÜN OLACAK. KENDİMİ BOMBA GİBİ HİSSEDİYORUM,ACCAYİB KEYİFLİYİM BUGÜN :)

Allaaaaaah mutfaktan yanık kokusu geliyor. Çaydanlığa su koyacaktım unuttum yandı galiba ;(


17 Kasım 2006
Haşim A.

Hiç yorum yok: